Lemon-Usturoi alb-fasole Dip necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, crudit-uri, chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Lămâie-Usturoi Baie De Fasole Albă, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Usturoi Și Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, procesați fasolea, usturoiul, coaja de lămâie și sucul, 1/2 linguriță. sare, 1/4 linguriță. piper și ulei până se omogenizează. Puls în pătrunjel. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Capac; se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)