Lămâie Sare De Porc Marinat
Lămâie sare marinat muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 190g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1477 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 9.26 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, sare, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Filet de porc marinat în usturoi, lămâie și Oregano cu salată grecească, Filet De Porc Marinat, și Filet De Porc Marinat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Folosind un mortar și un pistil, lucrați sarea și coaja de lămâie împreună.
Adăugați câteva rotații de piper negru și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă pentru a se amesteca. Frecați amestecul de sare de lămâie pe toată carnea de porc.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la cald, dar nu fumați, adăugați filete în tigaie și căutați pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. (Dacă aveți o tigaie mică, căutați 1 Filet la un moment dat.) Mutați tigaia cu carne de porc la cuptor și gătiți până când un termometru pentru carne citește 155 grade F, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să se odihnească pe o tăietură timp de aproximativ 5 minute. Feliați filetele împotriva bobului pe o părtinire diagonală, ventilați pe o farfurie și serviți cu mere prăjite cu miere.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Cojiți merele cu un cojitor de legume, îndepărtați miezul și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare cu untul în ea. Când untul începe să se rumenească, adăugați sucul de lămâie și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă merele și sarea.
Se sotează timp de 3 până la 4 minute până când marginile încep să se coloreze.
Adăugați mierea și puneți-o în cuptor timp de aproximativ 15 până la 20 de minute până când merele sunt moi și ușor caramelizate.
Mash cu o furculiță pentru o versiune chunky, sau pus în procesor de alimente pentru un sos mai fin.
Serviți cald, la temperatura camerei sau la rece.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Durigutti Familia Malbec]()
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.