Curcanul cu lămâie-salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 12 și costă 1,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 516 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Curcan de lămâie-salvie cu sos de ciuperci sălbatice, Sage-curcan prăjit frecat cu sos de lămâie, și Parmezan-curcan prăjit de salvie cu sos de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați mănușile și gâtul din curcan. Rezervați mănuși pentru umplutura de lămâie-parmezan. Rezervați gâtul pentru o altă utilizare. Clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Combinați untul și sucul de lămâie; amestecați bine cu un tel de sârmă. Slăbiți cu grijă pielea de curcan în zona gâtului, lucrând până la zona sânilor și a coapsei. Frecați două treimi din amestecul de unt de lămâie sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați 8 până la 10 frunze de salvie între piele și carne. Frecați interiorul cavităților corpului și gâtului cu jumătăți de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Presărați cavitățile uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Umpleți ușor umplutura de lămâie-parmezan în cavitățile corpului și gâtului curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Așezați curcanul pe un suport ușor uns într-o tigaie, cu pieptul în sus. Legați picioarele împreună cu șnurul greu. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Se acoperă curcanul cu amestecul de unt de lămâie rămas de o treime; se presară cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se toarnă vinul în tigaie. Introduceți un termometru pentru carne în porțiunea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 3 1/2 ore pe raftul inferior al cuptorului sau până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a piciorului înregistrează 180 și centrul umpluturii ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați curcanul să stea cu 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
11
În timp ce curcanul stă, turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță mare, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
12
Combinați făina și 3/4 cană picături de tigaie, amestecând până când amestecul este neted; adăugați la picăturile de tigaie rămase în cratiță, adăugând suficientă apă pentru a măsura 2 1/4 căni, dacă este necesar. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când amestecul este îngroșat, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
13
Serviți cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt