Lămâie-Rozmarin Focaccia

Lămâie-Rozmarin Focaccia
Reteta de lamaie-rozmarin Focaccian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Dacă aveți lămâie, aluat de rulou de cină semilună, piper crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Desfaceți aluatul pe o foaie de copt ungere, având grijă să nu vă separați în bucăți. Apăsați ușor aluatul împreună de-a lungul perforațiilor pentru a sigila. Aranjați feliile de lămâie uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se presară uniform cu frunze de rozmarin și următoarele 3 ingrediente; se acoperă ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4
Se pune pe raftul de jos în cuptor și se coace la 375 timp de 14 minute sau până când marginile sunt aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Tăiați în 8 porții egale.
6
Serviți cald.
7
Focaccia (foh-KAH-chee-ah) este o pâine plată, ușor ridicată, care este deosebit de populară în regiunile de coastă ale Italiei, unde aerul umed împiedică creșterea completă a aluatului tradițional de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista