Lămâie-Rozmarin Focaccia
Reteta de lamaie-rozmarin Focaccian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Dacă aveți lămâie, aluat de rulou de cină semilună, piper crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți aluatul pe o foaie de copt ungere, având grijă să nu vă separați în bucăți. Apăsați ușor aluatul împreună de-a lungul perforațiilor pentru a sigila. Aranjați feliile de lămâie uniform peste aluat.
Se presară uniform cu frunze de rozmarin și următoarele 3 ingrediente; se acoperă ușor cu spray de gătit.
Se pune pe raftul de jos în cuptor și se coace la 375 timp de 14 minute sau până când marginile sunt aurii.
Tăiați în 8 porții egale.
Focaccia (foh-KAH-chee-ah) este o pâine plată, ușor ridicată, care este deosebit de populară în regiunile de coastă ale Italiei, unde aerul umed împiedică creșterea completă a aluatului tradițional de drojdie.