Louisiana Deviled Crab Prăjituri Cu Smântână Fierbinte Piperat
Louisiana Deviled prăjituri Crab cu smântână fierbinte piperat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 364 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Louisiana Deviled Crab Prăjituri, Louisiana Crab Cakes, și Prăjituri Asiatice De Crab Cu Smântână De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit.
Combinați maioneza și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de ardei gras roșu. Îndoiți crabul și 1/2 cană pesmet. Împărțiți amestecul în 10 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci. Dragați prăjiturile de crab în restul de 1/2 cană pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 5 prăjituri de crab; gatiti 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți blaturile de prăjituri de crab cu spray de gătit. Întoarceți prăjiturile de crab și gătiți 3 minute sau până când ați terminat. Păstrați cald. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Repetați procedura cu uleiul rămas și prăjiturile de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Crabi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți imediat cu smântână fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.