Londra se fierbe cu pâine prăjită din Texas și gem de ceapă roșie
Londra Broil cu Texas pâine prăjită și gem de ceapa rosie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, sare kosher, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, așezați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați friptura. Sigilați și marinați la frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Așezați friptura pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 10 minute pe fiecare parte (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați friptura împotriva cerealelor în felii subțiri.
Pentru a pregăti gemul, încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gătiți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc adânc, amestecând frecvent.
Adăugați 1/4 cană oțet, 2 linguri zahăr, ghimbir și 6 căței de usturoi tocați; gătiți 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă busuiocul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti pâinea prăjită, așezați felii de pâine pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Combinați untul și 1 cățel de usturoi zdrobit; periați peste pâine prăjită.
Serviți friptura cu pâine prăjită și gem.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.