Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure)

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure)
Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure) ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $5.11 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 604 calorii, 83g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr, carne de porc, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel), Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), și Loin de porc umplut cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul: fructe de pădure, zahăr, vin și apă la foc mic într-o cratiță medie, amestecând ocazional. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Pune deoparte.Pentru carnea de porc:ub carnea de porc cu usturoi tocat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați într-o pungă mare de plastic sigilabilă și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.sună carnea de porc la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați coapsele de porc într-o tigaie și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, stropiți 1/2 din sos peste carnea de porc și continuați să gătiți încă 15 minute sau până când un termometru introdus în mijlocul cărnii de porc citește exact 138 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Scoateți din cuptor și acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți corzile din carne și turnați restul de sos peste carnea de porc.Feliați carnea de porc și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista