Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure)

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure) ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $5.11 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 604 calorii, 83g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr, carne de porc, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cerdo al Caramelo (muschi de porc cu sos de Caramel), Cotlet de porc cu pâine columbiană (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), și Loin de porc umplut cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul: fructe de pădure, zahăr, vin și apă la foc mic într-o cratiță medie, amestecând ocazional. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Pune deoparte.Pentru carnea de porc:ub carnea de porc cu usturoi tocat, sare și piper.
Așezați într-o pungă mare de plastic sigilabilă și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la noapte.sună carnea de porc la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați coapsele de porc într-o tigaie și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, stropiți 1/2 din sos peste carnea de porc și continuați să gătiți încă 15 minute sau până când un termometru introdus în mijlocul cărnii de porc citește exact 138 de grade.
Scoateți din cuptor și acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute.
Scoateți corzile din carne și turnați restul de sos peste carnea de porc.Feliați carnea de porc și serviți cald.