Lomi Lomi Salmon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lomi Lomi Salmon. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, zahăr, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Somon Lomi Lomi În Stil Texas, Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Lomi Lomi Salmon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sarea și zahărul într-un castron.
Așezați 2 bucăți lungi de folie de plastic pe o suprafață de lucru, suprapunându-le pentru a forma o cruce. Puneți jumătate din crengile de cilantro în mijlocul foliei de plastic și deasupra cu jumătate din amestecul sare-zahăr. Apăsați somonul în amestec, asigurându-vă că fundul peștelui este acoperit cu sare și zahăr.
Presărați somonul cu amestecul rămas de sare-zahăr și frecați-l, apoi așezați restul de cilantro deasupra. Înfășurați bine în plastic și refrigerați timp de 24 de ore.
A doua zi, desfaceți somonul, clătiți sarea și uscați.
Tăiați în cuburi de 1/4 până la 1/2 inci.
Faceți salata: aruncați somonul, coriandrul, roșiile, scallions, jalapeno, uleiurile vegetale și de susan și sucul de lămâie într-un bol. (În mod tradițional, somonul vindecat este fulgi și "masat" cu celelalte ingrediente de mână.)
Încingeți salata cu nuci de macadamia tocate, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.