Lollipop Cookie Valentine
Lollipop cookie Valentines necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, coloranți alimentari, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Lollipop Cookie Buchete, Lollipop Cookie-Uri, și Lollipop Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați bețele de ambarcațiuni timp de o oră într-un castron cu apă rece.
Într-o cratiță mică, grea, la foc foarte mic, amestecați chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează.
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca.
Într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie, bateți untul, zahărul brun și vanilia până devin pufoase. Bateți oul bine; bateți în ciocolată răcită. Cu mixerul la viteză mică, bateți în făină, pudră de cacao și sare până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) și ungeți 2 foi mari de biscuiți.
Rulați fiecare jumătate până la grosimea de 1/8 inch între 2 foi de hârtie de ceară; înghețați, în hârtie de ceară, 5 minute. Peal top foi de hârtie de ceară de pe aluat; tăiați aluatul folosind un tăietor în formă de inimă de 3 inci. Reroll resturi; congela din nou 5 minute; taie.
Așezați jumătate din Inimi la o distanță de 1 inch pe foaia de prăjituri pregătită.
Scurgeți bețișoarele, uscați-le.
Așezați un băț pe fiecare inimă pentru a face 2 Mâner de 1/2 inch, apăsând ușor în aluat.
Așezați inimile rămase deasupra; apăsați ușor marginile pentru a sigila.
Coaceți aproximativ 12 minute până când este ferm la atingere. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Într-o cratiță grea de 2 litri la foc foarte mic sau în partea superioară a cazanului dublu setat peste apă care abia fierbe, amestecați ciocolata albă sau cu lapte până se topește și se omogenizează; dacă folosiți ambele bomboane de ciocolată, topiți-le în tigăi separate de 1 litru.
Ținând fiecare acadea cu mâner, înmuiați-o în ciocolată pentru a acoperi pe ambele părți; lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în tigaie.
Așezați fiecare acadea pe măsură ce este acoperită pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie de ceară; dați la frigider 20 de minute până când ciocolata este setată.
Pentru a face glazură: într-un castron mare cu mixer electric la viteză mare, bateți albușul de ou și zahărul cofetarilor până când este foarte neted. Dacă doriți, îndepărtați o porție mică de glazură în vasul separat; nuanțați cu picături de colorant alimentar. Lingura glazură în sac de decorare prevăzute cu vârful de scris mici; țeavă peste acadele în modelele dorite. Decorați cu bomboane și decoruri asortate; atașând cu puncte de glazură.