Mousse de ciocolată super ușoară

Mousse de ciocolată super ușoară
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la cutia de rețete, Super Easy Chocolate Mousse ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 394 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua indragostitilor. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați banane, smântână grea pentru frișcă, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 21%. Rețete similare includ mousse de ciocolată super ușoară, mousse de somon super ușoară - Martha Stewart și cupcakes de ciocolată super ușoare și super umede.

Instrucțiuni

1
Bateți smântâna grea pentru frișcă într-un castron mare cu un mixer electric de mână până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
1/4 Cană Usturoi Prăjit Tocat1/4 Cană Usturoi Prăjit Tocat
2
Adauga budinca de ciocolata si extract de vanilie; continuați să bateți până când este suficient de gros pentru a menține forma și începe să se adune pe bătători. Îndoiți banana în mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Ciocolata Rasa, Pentru DecorCiocolata Rasa, Pentru Decor
Capsuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingura Topping De Inghetata De CapsuniCapsuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingura Topping De Inghetata De Capsuni

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru mousse de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ste Chapelle Special Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista