Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muschiul de porc umplut cu afine și rozmarin. Această rețetă servește 8 și costă 2,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 363 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de muschi de porc tăiat în centru, suc de afine, port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Mortadella-muschi de porc umplut cu cartofi prăjiți cu rozmarin, și Cotlet De Porc Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați afine într-un castron mic; se toarnă 1/2 cană suc de afine peste fructe de pădure și se înmoaie 10 minute sau până când fructele sunt ușor plumpate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine
Afine
Fructe De Padure
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scurgeți, dacă este necesar.
4
Tăiați coapsa de porc cu exces de grăsime; clătiți și uscați. Tăiați 1 capăt al coapsei de porc cu vârful unui cuțit mic pentru a face o incizie de 1/2 inch. Folosiți un oțel de ascuțit sau un mâner al unei linguri de lemn pentru a face un tunel în interiorul centrului coapsei de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuțit
5
Combinați afine și 1 lingură de rozmarin; amestecați amestecul în tunel, folosind mânerul lingurii pentru a împinge prin centru. Dacă mânerul nu este suficient de lung pentru a merge până la capăt, chestii de la ambele capete. Frecați coapsele de porc cu 1 lingură de ulei de măsline, restul de 1 lingură de rozmarin, cimbru, sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Ulei De Măsline
Carne De Porc
Rozmarin
Sare De Mare
Piper
Cimbru
Condimente Uscate Freca
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas cu unt într-o tigaie de prăjire grea sau o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Saut loin de porc, uniform pe toate părțile, 7 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne De Porc
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Adăugați portul și restul de 1 cană de suc de afine; aduceți la fierbere scăzută, răzuind orice bucăți maro din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Afine
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350, ungând de mai multe ori, 40 până la 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Scoateți carnea de porc din cuptor și puneți-o pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să se odihnească, acoperit slab, 10 până la 15 minute. (Carnea de porc va continua să gătească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
11
Scoateți carnea de porc în platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
12
Bateți împreună amidonul de porumb și 1 linguriță de picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
13
Încălziți picăturile de tigaie rămase la foc mediu în tigaie grea sau tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
14
Bateți amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere, amestecând constant; se fierbe 1 minut. Lingură peste carne de porc chiar înainte de servire.