Loin de porc umplut cu afine și rozmarin

Loin de porc umplut cu afine și rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muschiul de porc umplut cu afine și rozmarin. Această rețetă servește 8 și costă 2,81 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 363 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de muschi de porc tăiat în centru, suc de afine, port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Mortadella-muschi de porc umplut cu cartofi prăjiți cu rozmarin, și Cotlet De Porc Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați afine într-un castron mic; se toarnă 1/2 cană suc de afine peste fructe de pădure și se înmoaie 10 minute sau până când fructele sunt ușor plumpate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți, dacă este necesar.
4
Tăiați coapsa de porc cu exces de grăsime; clătiți și uscați. Tăiați 1 capăt al coapsei de porc cu vârful unui cuțit mic pentru a face o incizie de 1/2 inch. Folosiți un oțel de ascuțit sau un mâner al unei linguri de lemn pentru a face un tunel în interiorul centrului coapsei de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuțitCuțit
5
Combinați afine și 1 lingură de rozmarin; amestecați amestecul în tunel, folosind mânerul lingurii pentru a împinge prin centru. Dacă mânerul nu este suficient de lung pentru a merge până la capăt, chestii de la ambele capete. Frecați coapsele de porc cu 1 lingură de ulei de măsline, restul de 1 lingură de rozmarin, cimbru, sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
RozmarinRozmarin
Sare De MareSare De Mare
PiperPiper
CimbruCimbru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas cu unt într-o tigaie de prăjire grea sau o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Saut loin de porc, uniform pe toate părțile, 7 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați portul și restul de 1 cană de suc de afine; aduceți la fierbere scăzută, răzuind orice bucăți maro din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350, ungând de mai multe ori, 40 până la 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Scoateți carnea de porc din cuptor și puneți-o pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se odihnească, acoperit slab, 10 până la 15 minute. (Carnea de porc va continua să gătească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
11
Scoateți carnea de porc în platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
12
Bateți împreună amidonul de porumb și 1 linguriță de picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
13
Încălziți picăturile de tigaie rămase la foc mediu în tigaie grea sau tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Bateți amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere, amestecând constant; se fierbe 1 minut. Lingură peste carne de porc chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista