Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică. O porție conține 862 calorii, 73G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de căței de usturoi, crenguțe de rozmarin, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili Balsamic și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați oțetul balsamic cu ceapa și 2 crenguțe de cimbru și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul într-o ceașcă rezistentă la căldură.
Adăugați bulionul în cratiță și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Adăugați reducerea balsamică și fierbeți până când lichidul este îngroșat și redus la 2/3 cană, aproximativ 15 minute.
Se strecoară sosul balsamic.
Transferați 1/4 cană de sos într-un castron mic și rezervați. Întoarceți restul în cratiță și amestecați melasa, muștarul și ardeiul roșu zdrobit; lasa glazura sa se raceasca.
Așezați fripturile de porc pe o foaie mare de copt cu margini și condimentați generos cu sare. Înveliți fripturile cu glazura și lăsați să stea 30 de minute, perindând ocazional (glazura va aluneca de pe carne).
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Transferați fripturile pe suport, permițând glazurii să picure înapoi pe foaie. Topiți fripturile cu restul de 4 crenguțe de cimbru și usturoiul și rozmarinul; condimentează cu sare.
Adăugați 1/2 inch de apă în tigaia de prăjire și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când este bogat glazurată și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a fripturilor înregistrează 14
Adăugați apă în tigaie pe măsură ce se usucă și ungeți carnea cu sucurile de tigaie din când în când în timpul prăjirii.
Transferați fripturile pe o tăietură și acoperiți-le ușor cu folie.
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Sculptați fripturile în cotlete și aranjați-le pe un platou.
Stropiți cu sosul balsamic rezervat și serviți.