Loin de carne de porc cu fenicul
Loin de carne de porc cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 743 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,74 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu salată de fenicul, Carne de porc cu coajă de fenicul și măr, și Carne de porc friptură cu fenicul-usturoi freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pentru umplutură, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și untul într-o tigaie mare (12 inci).
Adăugați ceapa și feniculul cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti la foc mic pana la mediu-mic timp de 15 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa si feniculul sunt fragede si usor rumenite.
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți încă 1 minut.
Adăugați Pernodul și gătiți încă un minut, degresând tigaia. Se răcește ușor.
Adăugați firimiturile de pâine și 1 linguriță de sare în amestecul de umplutură.
Așezați carnea de porc pe o placă de grăsime în jos și presărați cu sare și piper.
Întindeți umplutura uniform pe carnea de porc și rulați-o pe lungime, terminând cu grăsimea de pe partea superioară a ruloului. Se leagă cu șnur de bucătărie, se freacă cu ulei de măsline și se presară din belșug cu sare și piper.
Așezați coapsa de porc rulată pe un suport de copt pe o tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Coborâți focul la 350 de grade F și prăjiți încă 20 până la 30 de minute, până când interiorul cărnii de porc este de 137 de grade F. (dacă termometrul lovește umplutura mai degrabă decât carnea de porc, va înregistra o temperatură mai ridicată, așa că testați carnea în mai multe locuri.)
Scoateți din cuptor și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute.
Scoateți șirurile, feliați gros și serviți.