Logodna Dip
Logodna Dip este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 677 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, brânză cheddar, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Logodnă, Pui De Logodnă, și Angajament Friptură De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați ceapa dulce, maioneza și brânza Cheddar împreună într-o farfurie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur și bule, 15 până la 20 de minute.