Lobster de link-uri napa varza Wraps

Lobster de link-uri napa varza Wraps
Homar de link-uri napa varza Wraps ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 601 calorii, 19g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de amidon de porumb, carne de crab Jumbo, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză Napa Murată, Napa Varză Coleslaw, și Salată De Varză Napa.

Instrucțiuni

1
Pentru a începe umplutura de homar: topiți untul într-o tigaie care este suficient de mare pentru a găzdui cozile de homar. Untul trebuie să fie foarte fierbinte, dar nu sfârâit (între 165 și 180 de grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați cozile în tigaie, cu carnea în jos - cu coaja în sus și braconați până când homarul este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți pe un platou utilitar și lăsați să se răcească. (
4
Turnați untul topit într-un bol pentru a fi utilizat în alte elemente din această rețetă.) Întoarceți 2 linguri de unt topit rezervat în aceeași tigaie de sote și sote șalotă și ciuperci shiitake până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați carne de crab și scallions și încălziți câteva minute, încercând să evitați ruperea bucăților. Pune deoparte. Întoarceți-vă la cozile de homar, slăbiți-le din coajă. Rezervați cojile pentru utilizare în sos. Feliați carnea de coadă pe lungime pe mijloc și în 4 felii transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
CrabmeatCrabmeat
Coji De PasteCoji De Paste
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Pentru ambalaje: aburiți frunzele de varză până se înmoaie, dar nu se înmoaie. Amintiți-vă, frunzele vor trebui să fie suficient de ferme pentru a susține umplutura de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
HomarHomar
1
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele, nucșoara și cojile de homar într-o cratiță cu ecartament greu, necoroziv, la foc mediu. Lingurați 2 linguri de unt topit rezervat (de la braconajul homarului) într-un bol separat rezistent la căldură și creați o suspensie cu amidonul de porumb, apoi bateți în 1/4 cană parmezan. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în suspensie, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas, adăugați coniac și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
HomarHomar
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
ConiacConiac
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Coji De PasteCoji De Paste
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți cratița de pe foc, condimentați sosul, după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin, cuișoarele și cojile de homar. Puneți imediat o foaie de folie de plastic deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
HomarHomar
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Coji De PasteCoji De Paste
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. îndoiți ușor homarul și carnea de crab împreună cu suficient sos pentru a-l lega. (Rezervați restul sosului pentru serviciu.) Dacă umplutura pare slăbită, adăugați mai mult parmezan pentru a o lega. (Nu doriți ca umplutura să fie prea curgătoare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
HomarHomar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați frunzele de varză afară și îndepărtați coaste rigide/spini de frunze, asigurându-vă că lăsați suficientă frunză într-o formă care poate fi umplută și rulată închisă. În fiecare frunză, lingurați 3 sau 4 linguri de amestec de homar/carne de crab, adăugați câteva bucăți de avocado, pliați în părțile laterale ale frunzei și rostogoliți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
HomarHomar
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Se introduce într-un vas rezistent la cuptor stratificat pe fund cu puțin sos, se presară cu puțin parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Coaceți timp de 10 minute pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se servește garnisit cu mărar proaspăt și cu sosul de homar rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
HomarHomar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Un vin elegant și echilibrat, cu note de arome de lămâie și salcâm. Palatul este proaspăt și apetisant note revelatoare deanason.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista