Llama Burger
Lama Burger necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Un amestec de scallions, frunze de rozmarin, roșii coapte de viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Chorizo a la lama (Chorizo Flamed), Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați lama și carnea de vită măcinată într-un castron mare, având grijă să nu se amestece prea mult, deoarece acest lucru va crea un burger mai dens.
Adăugați oul, firimiturile de pâine, sucul de lămâie, cimbru, rozmarin, feta și sare și piper, după gust.
Se amestecă bine și se formează în 8 torturi rotunde egale, cu o grosime de cel mult 3/4 inci. La frigider timp de 30 de minute, permițând ingredientelor și aromelor să se amestece.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Adăugați burgerii la grătar și gătiți până când se obține coacerea dorită, aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Scoateți și aranjați pe farfurii de servire peste roșii feliate.
Stropiți cu oțet balsamic și garnisiți cu scallions tocate.