Lite Cheesy Anghinare Dip
Lite Cheesy Anghinare Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 40 de porții cu 34 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare în apă, maioneză, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Anghinare Crab Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mediu, combinați toate ingredientele; se amestecă bine.
Se întinde într-un vas de quiche de 9 inci, o tigaie de sticlă sau o caserolă superficială de 1 litru.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 18 până la 24 de minute sau până când se încălzește bine.
Serviți cald cu dippers de legume proaspete sau biscuiți. A se păstra la frigider.