Lipicios caramele tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tartele lipicioase de caramel. Această rețetă servește 6. O porție conține 1220 calorii, 14g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, făină, unt și extract de vanillan. 126 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Budinca De Caramel Lipicios.
Instrucțiuni
Pentru umplutură, puneți curmalele tocate și laptele într-o tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se lasă deoparte timp de 30 de minute.
Pentru a face patiseria, puneți untul și făina într-un robot de bucătărie și bateți la firimituri fine. Puls în zahăr.
Se amestecă vanilia și gălbenușul de ou cu 1 lingură de apă, apoi se scurge în timp ce șuieră, pentru a aduce patiseria împreună. În cazul în care nu vin împreună, whizz într-un firicel mai multă apă.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată pentru a alinia 6 cutii individuale de tartă adânci cu o surplombă. Înțepați fundul și răciți timp de 20 de minute.
Pentru a face sosul, topiți toate ingredientele împreună, apoi faceți bule timp de 2-5 minute până când sunt cochete. Mișto.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C / ventilator
Tapetați fiecare cutie de tartă cu pergament de copt mototolit, adăugați niște fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Scoateți hârtia și fasolea și coaceți timp de 5 minute mai mult până la biscuitate. Tăiați marginile de patiserie.
Puneți 1 lingură de sos în fiecare cutie de tartă. Mash amestecul data rezervat cu un masher de cartofi, apoi vârful într-un castron cu unt dedurizată, vanilie, făină, bicarb, migdale, ouă, zahăr și melasă.
Bateți împreună cu un tel electric până când se combină, apoi împărțiți între cutii de tartă.
Reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3 și coaceți timp de 15 minute. Se răcește puțin înainte de a ieși.
Serviți torturi calde acoperite cu linguri de înghețată de vanilie și stropite cu sos de caramel lipicios.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "