Linzer Stars
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă Linzer Stars. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 171 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare de mare, gem de zmeură, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Bar Linzer, și Briose Linzer.
Instrucțiuni
Pulsează făina, migdalele, scorțișoara și sarea într-un robot de bucătărie până când migdalele sunt fin măcinate (nu mai mari decât semințele de mac).
Folosind un mixer electric la viteză medie,bateți zahărul și untul într-un castron mare până lapufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ou; bate până Labine amestecat, aproximativ 1 minut. Bate în romși vanilie. Reduceți viteza la minim; adăugați uscareingrediente. Bate aluatul doar pentru a se amesteca; blândfrământați dacă este necesar pentru a forma o minge.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați fiecare jumătateîntre foi de pergament sau hârtie cerată. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, aplatizați aluatul într-un disc; rulați aluatul,ocazional ridicând hârtie pe ambele părți pentru o rulare mai ușoară, până la 1/8" grosime. Răciți aluatul în hârtie până la foartefirmă, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: aluatul poatefi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Aranjați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie de pergament sau covorașe de copt din silicon.
Lucrând cu 1 disc de aluat la un moment dat, îndepărtați foaia superioară de hârtie și, folosind un tăietor de cookie-uri de 2", Tăiați cookie-urile.
Transferto foi de copt, plasarea 1/2 " În afară; rece.Repetați cu aluatul rămas. Adună zgârieturi; repetați rularea, răcirea și tăierea până când se folosește aluatul.
Folosind 1/2 " star cookie cutter, tăiați o stea din centrul jumătății cookie-urilor. Lucrând în loturi, coaceți prăjiturile până la maro auriu deschis, uscat și doar ferm la atingere, 11-13 minute. (Cookie-urile se vor întări pe măsură ce se răcesc.)
Transferați într-o grătar; lasa sa se raceasca. Faceți înainte: cookie-urile pot fi coapte cu 2 zile înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Aduceți gemul și 1 linguriță de apă la fiert într-o cratiță mică; lăsați să se răcească ușor.
Aranjați cookie-urile întregi cu fața în sus.Lingură 1 linguriță gem răcit în centrul luifiecare, tamponând ușor pentru a se răspândi. Aranjați cookie-urile cu decupaje cu partea plată în jos pe un suport de sârmă; praf cu zahăr pudră. Setatop cookie-uri întregi, alinierea punctelor steleși permițând gemului să împingă ușor în sus prin centru. Faceți înainte: stelele Linzer pot fiasamblate cu 8 ore înainte. Depozitați etanș latemperatura camerei.