Linte Încolțită Cu Curry De Nucă De Cocos

Linte Încolțită Cu Curry De Nucă De Cocos
Lintea încolțită cu Curry de nucă de cocos este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 3457 calorii, 196g de proteine, și 136g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.65 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piept de pui, linte încolțită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Linte De Curry Verde Cu Nucă De Cocos, Lent Aragaz Nucă De Cocos Curry Linte, și Salată de sorg cu linte încolțită și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Getrank Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista