Linte Indiană Cu Nucă De Cocos
Linte Indian cu nucă de cocos ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 202 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de dafin, linte, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Linte Indiană, Linte indiană și orez, și Linte Condimentată Indiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa tocată; sotati 5 minute sau până când abia începe să se rumenească. Amestecați apa, lintea, laptele de nucă de cocos și frunza de dafin. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la minim. Se fierbe, amestecând ocazional, 40 de minute sau până când lintea este moale.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Apoi amestecați sare și piper.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Villa Wolf Pfalz Gewurztraminer. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Vilă Wolf Pfalz Gewurztraminer]()
Vilă Wolf Pfalz Gewurztraminer
Notele florale clasice duc la un Gew Oximtraminer curat și pur, care echilibrează aromele sale delicioase de fructe și condimente cu aciditate crocantă. Perfect cu mese picante.