Linte cu ierburi, spanac și roșii

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariene și vegane în cutia ta de rețete, linte cu ierburi, spanac și roșii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 262 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără pătrunjel cu frunze plate, roșii cherry, șalotă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este oferită de Foodnetwork. 9 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal la un preț rezonabil. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 96% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Supă cremoasă delicioasă de linte și castane , Linte cu ghimbir, morcovi și ierburi proaspete și Linte și mere cu dovleac Acorn .
Instrucțiuni
Puneți lintea într-o oală cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30-35 de minute, până când lintea este fragedă, dar își păstrează forma.
Scurgeți excesul de apă de pe linte și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți-le până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanacul și gătiți până se ofiliește, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, lintea, busuiocul, pătrunjelul și menta în tigaie și amestecați bine. Gătiți până se încălzesc, aproximativ 1 minut. Adăugați sucul de lămâie, sarea și piperul și serviți.
Sursă excelentă de: Proteine, Fibre, Vitamina A, Vitamina C, Vitamina K, Fier,