Linte cu ierburi, spanac și roșii

Linte cu ierburi, spanac și roșii
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariene și vegane în cutia ta de rețete, linte cu ierburi, spanac și roșii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 262 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,84 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără pătrunjel cu frunze plate, roșii cherry, șalotă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este oferită de Foodnetwork. 9 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal la un preț rezonabil. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 96% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Supă cremoasă delicioasă de linte și castane , Linte cu ghimbir, morcovi și ierburi proaspete și Linte și mere cu dovleac Acorn .

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o oală cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 30-35 de minute, până când lintea este fragedă, dar își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți excesul de apă de pe linte și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotele și gătiți-le până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați spanacul și gătiți până se ofiliește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Adăugați roșiile, lintea, busuiocul, pătrunjelul și menta în tigaie și amestecați bine. Gătiți până se încălzesc, aproximativ 1 minut. Adăugați sucul de lămâie, sarea și piperul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Sursă excelentă de: Proteine, Fibre, Vitamina A, Vitamina C, Vitamina K, Fier,
8
Sursă bună de: Potasiu
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista