Linte Caldă Condimentată
Lintea caldă condimentată este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ghimbir măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Linte Caldă Cu Vinaigrette, Linte caldă cu vinetă de muștar, și Salată Caldă De Miel Cu Sfeclă Roșie Și Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra lintei. Stud ceapa intreaga cu cuișoare.
Adăugați ceapa împânzită, frunzele de dafin și coaja în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este doar fragedă.
Se scurge bine. Aruncați ceapa, frunzele de dafin și coaja.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie tocată; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); gatiti 2 minute. Se amestecă linte, cilantro și pătrunjel; gătiți 2 minute. Se amestecă sucul, sarea și piperul negru.
Se servește cald cu pene de lămâie.