Linguine Ușoară Cu Sos De Scoici Albe

Linguine Ușoară Cu Sos De Scoici Albe
Ușor Linguine cu sos de scoică albă este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 334 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână 2 ceapă, scallion, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine cu sos de scoici albe, Linguine în sos de scoici albe, și Linguine cu sos de scoici albe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului. Rezervați 2 linguri de apă pentru paste înainte de a scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2
În timp ce pastele se gătesc, faceți sosul de scoici: într-o tigaie la foc mediu, încălziți untul până la cald, aproximativ 2 minute. Sotati ceapa si usturoiul 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScoiciSos De Scoici
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sare și piper; continuați să sotati încă un minut sau până când ceapa este moale și usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați scoicile tocate scurse și rezervate 2 linguri suc de scoici; se amestecă ușor pentru a combina și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Adăugați 2 linguri rezervate apă de paste în tigaie cu sosul. Se amestecă sosul și se continuă să se fierbe 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Aruncați linguina cu ulei de măsline și împărțiți între două boluri. Completați fiecare porție de paste cu jumătate din sosul de scoici, 1 lingură de brânză și o stropire de scallion tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScoiciSos De Scoici
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista