Linguine Ușoară Cu Sos De Scoici Albe
Ușor Linguine cu sos de scoică albă este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 334 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână 2 ceapă, scallion, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine cu sos de scoici albe, Linguine în sos de scoici albe, și Linguine cu sos de scoici albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului. Rezervați 2 linguri de apă pentru paste înainte de a scurge.
În timp ce pastele se gătesc, faceți sosul de scoici: într-o tigaie la foc mediu, încălziți untul până la cald, aproximativ 2 minute. Sotati ceapa si usturoiul 1 minut.
Adăugați sare și piper; continuați să sotati încă un minut sau până când ceapa este moale și usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste.
Adăugați scoicile tocate scurse și rezervate 2 linguri suc de scoici; se amestecă ușor pentru a combina și se fierbe.
Adăugați 2 linguri rezervate apă de paste în tigaie cu sosul. Se amestecă sosul și se continuă să se fierbe 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Aruncați linguina cu ulei de măsline și împărțiți între două boluri. Completați fiecare porție de paste cu jumătate din sosul de scoici, 1 lingură de brânză și o stropire de scallion tocat.