Linguine cu sos de somon afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Linguine cu sos de somon afumat. O porție conține 446 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.21 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguine Cu Sos Cremos De Somon Afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche.
Instrucțiuni
În timp ce linguina fierbe (vezi pagina 181), topiți untul într-un wok mic sau într-o tigaie medie. Aruncați în scallions și saut ușor timp de 1 minut, amestecând. Stropiți în vodcă și lăsați-o să se gătească puțin. Rupeți sau tăiați somonul în bucăți mici de mușcătură și amestecați-le în sos.
Se toarnă smântâna și se aduce la foc mic. Când linguina este gata al dente, scoateți-o cu un păianjen și clești, lăsând apa să se scurgă și amestecați-o cu sosul. Se macină piperul cu generozitate peste paste și se amestecă caperele și pătrunjelul, apoi se pune totul într-un castron cald.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Coace-L!; și cartea bucătăriei New New England. De asemenea, a colaborat cu Angus Cameron la L. L. Bean Game și Fish Cookbook și a contribuit la revistele Vogue, Saveur și Gourmet. În 2006, a primit premiul James Beard Foundation Lifetime Achievement Award. Locuiește în New York și Vermont.