Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez

Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.42 pe portie. O porție conține 728 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, bulion de pui, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine cu scoici și creveți în sos de Curry verde Thailandez, Curry verde thailandez cu creveți, scoici și Kale, și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut Chile și părți albe de scallions, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Pat scoici și creveți se usucă separat și se condimentează cu sare.
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scoicile până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte (scoicile vor fi aproape fierte).
Transferați scoicile într-un castron cu lingura cu fante și creveții saut în aceeași tigaie, amestecând ocazional, până aproape fierte, aproximativ 3 minute.
Adăugați creveți la scoici.
Adăugați lapte de cocos, pastă de curry, bulion, zahăr brun, sos de pește și suc de lămâie în tigaie, apoi fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Între timp, gătiți linguina într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Se amestecă scoici și creveți cu orice lichid în castron în sos în tigaie și se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când scoicile și creveții sunt doar gătite, aproximativ 2 minute.
Transferați fructele de mare într-un castron curat cu lingura cu fante și adăugați linguine și coriandru la sos în tigaie, aruncând pentru a acoperi.
Împărțiți pastele și sosul în 4 boluri. Se acoperă cu fructe de mare și se presară cu verdeață de scallion și amestec de chile.