Lingonberry Fulgi De Ovăz Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați batoanele de ovăz cu afine. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 221 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. Un amestec de afine, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Lingonberry-Fulgi De Ovăz, Lingonberry-fulgi de ovăz, și Lingonberry Fulgi De Ovăz Iaurt Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor tigaia de copt de 11x7 inch.
Turnați untul topit într-un bol de amestecare și bateți oul, zahărul brun și extractul de vanilie. Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara, nucsoara si condimentul placintei de dovleac impreuna intr-un bol separat. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine.
Se amestecă afine, nuci pecan și ovăz până se omogenizează uniform. Apăsați amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară este uscată și marginile se îndepărtează ușor de părțile laterale ale tigaiei, 13 până la 15 minute. Se răcește înainte de a tăia în pătrate.