Limoncello Gelato

Limoncello Gelato
Limoncello Gelato necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 715 calorii, 8g de proteine, și 57G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți zahăr, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Limoncello Gelato, Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, și Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente într-o cratiță mare.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.Gatiti la foc mediu-mare pana cand se formeaza bule la margini, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Îndepărtațide la căldură, acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute.
3
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sucul de lămâieîn castron mare până se îngroașă și se omogenizează. Încetse amestecă amestecul de cremă caldă în amestecul de gălbenuș.Întoarceți crema în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura și termometrul înregistrează 180 km F,aproximativ 6 minute; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
CremăCremă
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă cremăîn castron mediu. Se amestecă 1/4 cană limoncello.Răciți crema până la rece, amestecând ocazional, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Procesați cremă în producătorul de înghețatăconform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
6
Transferați lacontainer; acoperiți și înghețați până la 2 zile.S Coop gelato în pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
7
Stropiți culimoncello suplimentar și serviți.* O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LimoncelloLimoncello

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista