Limoncello Freeze

Limoncello Freeze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Limoncello Freeze. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați cașul de lămâie, prăjiturile cu bezea de vanilie, înghețata vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limoncello Pound Cake cu umplutură de caș de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Peach Freeze, și Cum să înghețe clătite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cașul și lichiorul într-un bol mic, amestecând cu un bici pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați înghețată în amestecul de caș; amestecați pentru a amesteca. Lingurați 1/2 cană amestec de înghețată în fiecare din cele 4 boluri; top fiecare cu 1 prăjitură de bezea zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista