Limonadă De Rubarbă

Limonadă De Rubarbă
Limonada cu rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 21. O porție conține 124 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Limonadă Cu Rubarbă De Căpșuni, Limonadă Spumantă De Rubarbă, și Limonadă Spumantă De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Combinați rubarba, zahărul și coaja de lămâie rasă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când zahărul s-a dizolvat și rubarba își eliberează sucul și începe să se descompună, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
RubarbăRubarbă
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3
Se toarnă amestecul de rubarbă printr-o sită fină, presând cât mai mult lichid posibil. Pentru a servi, amestecați siropul de rubarbă cu 18 căni de apă (1 cană de sirop la 3 căni de apă) și turnați peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
SiropSirop
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții21
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista