Lime Fript Și Ciuperci De Soia
Var fript și ciuperci de soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 35 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro, Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice, și Lime Fript Catfish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ștergeți ciupercile curate cu o cârpă umedă.
Combinați ciupercile și următoarele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați; aruncați pentru a acoperi bine. Marinați la frigider 2 ore.
Așezați ciupercile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 10 minute.
Stropiți ciupercile cu ulei de măsline și presărați pătrunjel.