Lime Fizz

Lime Fizz
Lime Fizz ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 1 și costă 38 de cenți per porție. Această garnitură are 18 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sifon de club, zahăr echivalent înlocuitor de zahăr, felii de lime și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lime Fizz, Fresh Lime Fizz și Cilantro Lime Fizz.

Instrucțiuni

1
Pune gheață într-un pahar highball. Stoarce felii de lime peste gheață; aruncați lime în pahar. Turnați încet club sifon în sticlă; se amestecă înlocuitorul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr2 Pachete (1 Uncie Fiecare) Amestec De Budincă Instant Fără Zahăr
Pană De VarPană De Var
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista