Licorice Sărate

Licorice Sărate
Licoarea sărată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1379 calorii, 13g de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caramele De Lemn Dulce Negru Sărat, Budinca De Lemn Dulce, și Caramele De Lemn Dulce.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare sau o tigaie cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Așezați un castron mare și curat în baia de gheață și potriviți vasul cu o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Într-o cratiță mare, cu fund greu, nereactivă, la foc mediu, combinați smântâna, laptele, lemnul dulce și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când o mare parte din lemn dulce s-a topit și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane InteligenteBomboane Inteligente
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Scoateți amestecul de cremă de pe foc. Turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță cu amestecul de smântână rămas și readuceți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o spatula de cauciuc si asigurandu-va ca razuiti fundul cratitei pentru a nu arde, pana cand lichidul incepe sa se abureasca si puteti simti spatula racla pe fundul tigaiei, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Scoateți crema de pe foc și turnați-o imediat prin strecurătoare în vasul curat pe care l-ați instalat în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional.
9
Când crema s-a răcit complet, acoperiți vasul și răciți-l la frigider cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte. Când sunteți gata să înghețați crema, transferați-o într-un aparat de înghețată și rotiți conform instrucțiunilor producătorului. Mâncați imediat sau transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
BolBol
10
Din cartea de înghețată Humphry Slocombe de Jake Godby, Sean Wahey și Paolo Lucchesi. Text copyright 2012 de Jake Godby și Sean Wahey; fotografii Copyright 2012 de Frankie Frankeny. Publicat de Chronicle Books, LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista