Licorice Sărate
Licoarea sărată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1379 calorii, 13g de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caramele De Lemn Dulce Negru Sărat, Budinca De Lemn Dulce, și Caramele De Lemn Dulce.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare sau o tigaie cu gheață și apă.
Așezați un castron mare și curat în baia de gheață și potriviți vasul cu o strecurătoare cu plasă fină.
Într-o cratiță mare, cu fund greu, nereactivă, la foc mediu, combinați smântâna, laptele, lemnul dulce și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când o mare parte din lemn dulce s-a topit și amestecul este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează bine.
Scoateți amestecul de cremă de pe foc. Turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță cu amestecul de smântână rămas și readuceți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o spatula de cauciuc si asigurandu-va ca razuiti fundul cratitei pentru a nu arde, pana cand lichidul incepe sa se abureasca si puteti simti spatula racla pe fundul tigaiei, 2 pana la 3 minute.
Scoateți crema de pe foc și turnați-o imediat prin strecurătoare în vasul curat pe care l-ați instalat în baia de gheață.
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional.
Când crema s-a răcit complet, acoperiți vasul și răciți-l la frigider cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte. Când sunteți gata să înghețați crema, transferați-o într-un aparat de înghețată și rotiți conform instrucțiunilor producătorului. Mâncați imediat sau transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până la 1 săptămână.
Din cartea de înghețată Humphry Slocombe de Jake Godby, Sean Wahey și Paolo Lucchesi. Text copyright 2012 de Jake Godby și Sean Wahey; fotografii Copyright 2012 de Frankie Frankeny. Publicat de Chronicle Books, LLC.