Lichior De Cafea De Casă
Lichiorul de cafea de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 98 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, cafea măcinată grosier, boabe de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Lichior De Cafea De Casă, Lichiorul de cafea al Cămării de casă, și Lichior De Cafea De Casă – Fără Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zațul de cafea într-o cană de măsurare cu 2 căni sau într-un ulcior mic, adăugați 1 3/4 căni de apă și amestecați pentru a combina. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de cel puțin 12 ore și până la 1 zi.Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu un filtru de cafea standard și potriviți-l peste un castron mediu. Lucrând în loturi, turnați încet cafeaua în filtru până când tot lichidul a trecut prin strecurătoare (cafeaua va trece într—un flux lent; nu o forțați); opriți-vă când ajungeți la solidele din partea de jos a ulciorului-nu le turnați. Aruncați motivele și conținutul filtrului.
Transferați cafeaua într-un recipient de 1 litru și puneți-o deoparte.
Așezați restul de 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică la foc mare și aduceți-o la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Adăugați siropul răcit și romul în recipientul cu cafeaua. Folosind un cuțit, împărțiți boabele de vanilie pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele din fasole, adăugați atât semințele, cât și păstăia în amestecul de cafea (asigurați-vă că păstăia este scufundată) și amestecați pentru a combina. Acoperiți bine recipientul și lăsați-l să stea la temperatura camerei într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 2 săptămâni, agitând o dată pe săptămână.