Lent-prăjită Prime Rib au Jus

Lent-prăjită Prime Rib au Jus
Lent-prăjită Prime Rib au Jus este un fără gluten și fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați oase de vită cărnoase, căței de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coaste Prime Prăjite Cu Ierburi, Usturoi Prăjit Și Iarbă Prime Rib, și Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru coasta primară:clătiți friptura sub apă rece, uscați-o cu prosoape de hârtie și așezați-o pe o tăietură. Urmând linia oaselor, tăiați carnea departe de oase în 1 bucată. Condimentează carnea și oasele peste tot cu sare și piper. Frecați carnea și oasele peste tot cu usturoiul.Așezați carnea înapoi pe oase, asigurându-vă că potriviți carnea și oasele acolo unde au fost tăiate și legați-le între fiecare os cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Prim RibPrim Rib
UsturoiUsturoi
ApăApă
OsOs
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Așezați friptura pe o farfurie mare sau o foaie de copt și dați-o la frigider neacoperită peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute până la 1 oră. Între timp, încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați grăsimea prăjită în sus (oasele vor fi în partea de jos) pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți până când centrul ajunge la 120 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 4 până la 6 ore. Între timp, faceți jus.Pentru jus: puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte. Condimentează oasele de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OS De VităOS De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați jumătate din oase și căutați până se rumenesc pe toate părțile, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât fundul tigaiei să nu ardă, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți oasele pe o farfurie mare și repetați cu oasele rămase.
8
Adăugați vinul și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți oasele și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați bulionul de vită, sarea măsurată și piperul măsurat și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când jusul este profund aromat, aproximativ 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
PiperPiper
SareSare
10
Scoateți și aruncați oasele.
11
Se toarnă jusul prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1
Așezați tigaia pe o grătar, cortați friptura ușor cu folie și lăsați-o deoparte într-un loc cald timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră. Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 450 F și păstrați raftul în treimea inferioară.Când friptura este gata de odihnă, scoateți folia și sfărâmați-o într-o bilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați bila de folie sub oasele fripturii pentru a susține zona de grăsime mai puțin expusă. Prăjiți până se formează o crustă maro închis pe întreaga suprafață superioară, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți friptura pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Tăiați, îndepărtați și aruncați sfoara. Feliați și serviți imediat cu jus.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În16 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista