Lent-prăjită Prime Rib au Jus
Lent-prăjită Prime Rib au Jus este un fără gluten și fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați oase de vită cărnoase, căței de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coaste Prime Prăjite Cu Ierburi, Usturoi Prăjit Și Iarbă Prime Rib, și Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru coasta primară:clătiți friptura sub apă rece, uscați-o cu prosoape de hârtie și așezați-o pe o tăietură. Urmând linia oaselor, tăiați carnea departe de oase în 1 bucată. Condimentează carnea și oasele peste tot cu sare și piper. Frecați carnea și oasele peste tot cu usturoiul.Așezați carnea înapoi pe oase, asigurându-vă că potriviți carnea și oasele acolo unde au fost tăiate și legați-le între fiecare os cu sfoară de măcelar.
Așezați friptura pe o farfurie mare sau o foaie de copt și dați-o la frigider neacoperită peste noapte.
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute până la 1 oră. Între timp, încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Așezați grăsimea prăjită în sus (oasele vor fi în partea de jos) pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți până când centrul ajunge la 120 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 4 până la 6 ore. Între timp, faceți jus.Pentru jus: puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte. Condimentează oasele de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați jumătate din oase și căutați până se rumenesc pe toate părțile, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât fundul tigaiei să nu ardă, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Scoateți oasele pe o farfurie mare și repetați cu oasele rămase.
Adăugați vinul și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți oasele și orice sucuri acumulate în oală.
Adăugați bulionul de vită, sarea măsurată și piperul măsurat și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când jusul este profund aromat, aproximativ 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Scoateți și aruncați oasele.
Se toarnă jusul prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului.
Așezați tigaia pe o grătar, cortați friptura ușor cu folie și lăsați-o deoparte într-un loc cald timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră. Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 450 F și păstrați raftul în treimea inferioară.Când friptura este gata de odihnă, scoateți folia și sfărâmați-o într-o bilă.
Așezați bila de folie sub oasele fripturii pentru a susține zona de grăsime mai puțin expusă. Prăjiți până se formează o crustă maro închis pe întreaga suprafață superioară, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți friptura pe o tăietură.
Tăiați, îndepărtați și aruncați sfoara. Feliați și serviți imediat cu jus.