Leneș Friptura de piept de Pui Umplut cu Brânză de Capră

Leneș Friptura de piept de Pui Umplut cu Branza de Capra ar putea fi doar garnitura sunteți în căutarea pentru. Aceasta reteta servește 4. O parte din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 68g de grăsime și un total de 693 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet panko, smântână grea, pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui prăjit cu brânză de capră și năsturel, Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul pecorino cu brânză de capră, usturoiul tocat, pătrunjelul, 2 lingurițe de cimbru, arpagic, suc de lămâie, coajă de lămâie și hamsii (dacă se utilizează). Folosiți o furculiță pentru a zdrobi ingredientele împreună. Pune deoparte.Pregătiți puiul: lucrând câte 1 sân introduceți ușor degetul sub piele, ușurând pielea departe de carne pentru a crea un buzunar mare. Spoon despre circulatorul umpluturii în buzunar. Neteziți ușor partea superioară a puiului din exterior pentru a distribui umplutura în buzunar. Treceți la o foaie de copt căptușită cu pergament. Repetați cu sânii rămași.
Serviți sânii fierbinți din cuptor cu sosul de năsturel pe lateral.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...