Lemony Spanac-Anghinare Dip

Lemony Spanac-Anghinare Dip
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă să faci o baie de lămâie cu Spanac-Anghinare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 304 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec de supă de legume, maioneză, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți bine spanacul dezghețat, apăsând între prosoape de hârtie; se amestecă în amestecul de anghinare. Acoperiți și răciți 30 de minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se servește cu chipsuri asortate de porumb sau tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
PorumbPorumb
4
Notă: maioneza ușoară și smântâna pot fi înlocuite. Numai în scopuri de testare, am folosit supă de legume Lipton & Dips
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Supă De LegumeSupă De Legume
SmântânăSmântână
5
Amestecă.
6
Ardei gras roșu prăjit-baie de spanac: înlocuiți 1/2 (12-oz.) borcan ardei gras roșu prăjit, scurs și tocat, pentru inimi de anghinare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Baie De SpanacBaie De Spanac
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista