Lemon și vase de ciocolată albă de Creme

Lemon și vase de ciocolată albă de Creme
Lamaie si ciocolata alba vase de Creme ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 258 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, batoanele de ciocolată în bucăți de 1/4 inci 3/4 cană smântână grea, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Vase de ciocolată albă du Creme, Vase de ciocolata de CR cu frisca de ciocolata alba, și Vase de ciocolată albă de creme cu smochine și cireșe prăjite cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți ciocolata albă într-un castron mediu. Pune deoparte. Într-o cratiță mică, la foc mic, adăugați smântâna și laptele și încălziți până la cald, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de cremă peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Într-un alt bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, zahărul, coaja de lămâie și sarea împreună până se omogenizează. Bateți încet amestecul de cremă în amestecul de ouă până se omogenizează. Puneți crema în 4 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă. Aranjați ramekinii într-un vas de copt pătrat de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți timp de 30 de minute până când crema este aproape setată și încă ușor moale în centru (crema se va seta pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați ramekinii să se răcească 30 de minute în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Scoateți ramekinele din apă și dați-le la frigider timp de 3 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Garnisiți cu zmeură proaspătă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 6 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista