Lemon Verbena Cheesecake

Lemon Verbena Cheesecake
O porție conține 208 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.61 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați balsam de lămâie, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lemon Verbena Cheesecake, Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, și Lemon Verbenan Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit. Înfășurați exteriorul tigaiei cu o grosime dublă de folie. Puneți un fierbător de apă pentru a fierbe pentru baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Pentru a face crustă: pulsează napolitane de vanilie într-un robot de bucătărie în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate Tocate, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)Afine Uscate Tocate, Opțional (s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați ulei și puls pentru a amesteca. Apăsați amestecul firimituri uniform în partea de jos a tigaie pregătit. (Clătiți și uscați vasul de lucru.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a face umplutura: procesați brânza de vaci în robotul de bucătărie până când este foarte netedă și mătăsoasă, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați cremă de brânză și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
7
Adăugați 1 cană zahăr, amidon de porumb, suc de lămâie, vanilie și sare; procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați ouă și pulsați de mai multe ori doar până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Se presară în verbena de lămâie (sau balsam de lămâie); se amestecă cu o spatulă de cauciuc. (Nu procesați.) Răzuiți umplutura în tigaia căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Balsam De LămâieBalsam De Lămâie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați cheesecake-ul într-o tigaie de prăjire superficială și turnați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la 1 inch în exteriorul tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul tremură ușor, 50 până la 55 de minute. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați cheesecake-ul să se răcească la cuptor, cu ușa întredeschisă, timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți folia din tigaie. Acoperiți cheesecake-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Pentru a face topping: aproximativ 1/2 oră înainte de servire, clătiți căpșunile. Puneți deoparte 3 fructe întregi pentru garnitură; hull restul de fructe de padure și felie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se presară cu 2 linguri de zahăr și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
16
Lăsați să stea până când căpșunile sunt suculente, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
17
Pentru a servi, așezați cheesecake-ul pe un platou de servire și rulați un cuțit în jurul marginii interioare a tigaiei; îndepărtați janta tigaiei. Faceți 3 tăieturi longitudinale în fiecare boabe întregi; apăsați ușor și aranjați fructele de pădure în centrul cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Garnisiți cu o crenguță de verbena de lămâie (sau balsam de lămâie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Balsam De LămâieBalsam De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
19
Tăiați cheesecake-ul în felii și așezați-l pe farfurii de desert. Completați fiecare porție cu căpșuni și suc și garnisiți cu o altă crenguță de verbena (sau balsam de lămâie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Balsam De LămâieBalsam De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista