Lemon Suprem Cheesecake
O porție conține 400 de calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de firimituri de napolitane de vanilie, caș de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cheesecake Suprem, Strawberry Cheesecake Supreme, și Cheesecake-ul lui Mimi Suprem.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mediu, amestecați ingredientele crustei. În tigaia cu formă de arc de 9 inci, apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1 inch în sus. (Pentru cele mai bune rezultate, nu utilizați tigaie întunecată.)
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până devine pufoasă. Bateți treptat în 3/4 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. La viteză mică, bateți în 1 cană frișcă, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sarea până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când este setat, dar încă ușor jiggly în centru. Se răcește în tigaie pe grătar 20 de minute. Rulați cu grijă cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi, dar nu îndepărtați partea tigaiei. Se răcește 1 oră 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați cașul de lămâie pentru a înmuia amestecul; se întinde uniform deasupra cheesecake-ului până la 1/2 inch de margine. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Chiar înainte de servire, scoateți partea din tigaie. Într-un castron mic, bateți 1/2 cană frișcă și 1 lingură zahăr cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură sau țeavă frișcă în jurul marginii cheesecake-ului. Dacă doriți, garnisiți cu coaja de lămâie. A se păstra la frigider.