Lemon Rose Bundt Tort cu mini Rose Bundt prăjituri

Lemon Rose Bundt Tort cu mini Rose Bundt prăjituri
Lemon Rose Bundt Tort cu mini Rose Bundt prăjituri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 623 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, amestec de tort de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Afine Lamaie Mini Bundt Prăjituri, Prăjituri Mini Meyer Lemon Bundt, și Mini prăjituri cu lămâie Bundt cu umplutură de caș de lămâie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați o tigaie Rose Bundt și mini Rose Bundt pan cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Într-un mixer echipat cu atașamentul de măturică, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle și soda de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se adaugă ulei, se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Împărțiți aluatul în tigăi pregătite, coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute pentru tortul mare, aproximativ 20 de minute pentru mini prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se răcește pe rafturile de sârmă.
7
Într-un castron, combinați zahărul cofetarilor, apa și siropul de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți pentru a forma o glazură netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Turnați glazura într-o pungă de plastic resigilabilă, decupați un colț și stropiți glazura pe prăjiturile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista