Lemon Piccata Whitefish

Lemon Piccata Whitefish
Lemon Piccata Whitefish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește alb simplu cu lămâie și ierburi, Coji Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B. Chamel, și Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați un platou de servire în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Amestecați făina, piperul de lămâie și sarea într-un castron puțin adânc și apăsați ferm fileurile de păstrăv în făina condimentată pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și prăjiți peștele în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Păstrați fileurile calde pe platoul încălzit în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Se toarnă tot, cu excepția unei pelicule subțiri de ulei, în tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până când este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă vin alb în tigaie și se dizolvă bucăți de mâncare maro în vin. Se amestecă coaja de lămâie în vin și se fierbe; gatiti pana cand sosul se reduce la aproximativ 2/3 cana, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă sucul de lămâie și caperele și se gătește până când sosul se îngroașă ușor, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Bateți untul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Așezați fileurile de păstrăv în sos și întoarceți-le la strat; se servește pe platoul încălzit și se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista