Lemon Piccata Whitefish
Lemon Piccata Whitefish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește alb simplu cu lămâie și ierburi, Coji Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B. Chamel, și Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Așezați un platou de servire în cuptor pentru a se încălzi.
Amestecați făina, piperul de lămâie și sarea într-un castron puțin adânc și apăsați ferm fileurile de păstrăv în făina condimentată pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și prăjiți peștele în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Păstrați fileurile calde pe platoul încălzit în cuptor.
Se toarnă tot, cu excepția unei pelicule subțiri de ulei, în tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până când este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Se toarnă vin alb în tigaie și se dizolvă bucăți de mâncare maro în vin. Se amestecă coaja de lămâie în vin și se fierbe; gatiti pana cand sosul se reduce la aproximativ 2/3 cana, amestecand des.
Se amestecă sucul de lămâie și caperele și se gătește până când sosul se îngroașă ușor, încă aproximativ 5 minute.
Așezați fileurile de păstrăv în sos și întoarceți-le la strat; se servește pe platoul încălzit și se ornează cu pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.