Lemon Orzo Primavera

Lemon Orzo Primavera
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Lemon Orzo Primaveran. O porție conține 218 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Lemon Orzo Primavera, Primaveran Orzo, și O Oală Orzo Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu. Se amestecă orzo și se gătește 2 minute, până devine auriu. Se amestecă usturoiul, dovlecelul și morcovul și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă bulionul și se amestecă în coaja de lămâie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute sau până când lichidul a fost absorbit și orzo este fraged. Se condimentează cu cimbru și se acoperă cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ParmezanParmezan
BulionBulion
CimbruCimbru
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista