Lemon Meringue Coapte Alaska
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea cu lămâie la cuptor din Alaska. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, sorbet de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Meringue Coapte Alaska, Alaska La Cuptor Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale unei plăci de plăcintă cu adâncime de 9 inci cu napolitane; pus deoparte.
Așezați înghețata înmuiată și sorbetul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă amestecul în plăcuța de plăcintă pregătită; se pune în congelator.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 23
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând la viteză medie. Măriți viteza la mare; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în coajă.
Se întinde peste înghețată. Acoperiți ușor și înghețați 4 ore sau până când este ferm.
Se fierbe plăcinta congelată timp de 1 minut sau până când bezea se rumeneste ușor.