Lemon Cheesecake pătrate cu fructe de padure proaspete

Lemon Cheesecake pătrate cu fructe de padure proaspete
Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, smântână, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cheesecake Cu Lămâie Cu Fructe De Pădure Proaspete, Cheesecake Cu Fructe De Padure Proaspete, și Cheesecake Cu Înghețată Vegană Cu Fructe De Pădure Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de folie de 16 inci pe o bandă de 8x16 inci; așezați în tigaie metalică de 8x8x2 inci, lăsând peste 2 laturi. Repetați cu un altfoaie de folie în direcția opusă, căptușind pancomplet. Folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Puneți biscuiții graham într-o pungă de plastic grea. Folosind sucitorul sau ciocanul,zdrobiți biscuiții fin. Se topește untul în mediuskillet la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Pentru LegarePentru Legare
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Se ia de pe foc;adăugați firimituri și aruncați pentru a acoperi. Apăsați crumbsevenly pe partea de jos a tigaie pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coacețicrustă până la auriu adânc, aproximativ 12 minute.Se răcește crusta în timp ce se pregătește umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Folosind mixerul electric, batețibrânză cremă și zahăr într-un castron mare până lanetedă. Bateți în ou și smântână, apoisuc de lamaie, coaja de lamaie si vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
BrânzăBrânză
SucSuc
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Împrăștiatse împrăștie peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Coaceți cheesecake-ul până când este ușor umflat și așezat în centru, aproximativ 30 de minute; se răceștecomplet în tigaie pe raft. Chill cheesecakepână la rece, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Folosind surplomba de folie ca ajutor, ridicațicheesecake din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Tăiați în 16 pătrate; aranjați pe platou. Completați fiecare pătrat cuboabe. Se răcește până se pregătește să servească, până la 3ore.
6
Se servește răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista