Lemon Berry Napoleon Loaf
Lemon Berry Napoleon Loaf necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 511 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șerbet de lămâie, zahăr, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lemon Berry Napoleon, Fresh Berry Napoleon, și Berry Napoleon cu Marele Marnier Sabayon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați foaia de patiserie pe jumătate pe lungime în 2 (4 1/2 x 9 inci) dreptunghiuri.
Așezați dreptunghiurile de patiserie pe foaia de copt pregătită. Acoperiți cu o altă bucată de hârtie pergament și deasupra cu o altă foaie de copt.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie sunt aurii.
Scoateți produsele de patiserie pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet.
Aliniați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu folie de plastic.
Întindeți șerbetul de lămâie în fundul tigaiei. Tăiați marginile a 1 dreptunghi de patiserie pentru a se potrivi cu tigaia și apăsați ușor pe șerbetul de lămâie. Repetați straturile cu șerbetul de zmeură și dreptunghiul de patiserie rămas. Acoperiți tigaia cu pâine și congelați timp de 4 ore sau peste noapte.
Așezați zmeura și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie. Dacă folosiți fructe de pădure proaspete, lăsați amestecul să stea 20 de minute. Acoperiți și amestecați până când amestecul este neted. Apăsați amestecul de zmeură printr-o sită într-un bol mediu.
Răsturnați tigaia pe o farfurie de servire.
Tăiați pâinea în 8 felii.
Stropiți feliile cu sosul de zmeură și acoperiți cu zmeura, dacă doriți.