Lemon Berry Napoleon Loaf

Lemon Berry Napoleon Loaf
Lemon Berry Napoleon Loaf necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 511 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șerbet de lămâie, zahăr, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lemon Berry Napoleon, Fresh Berry Napoleon, și Berry Napoleon cu Marele Marnier Sabayon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
4
Tăiați foaia de patiserie pe jumătate pe lungime în 2 (4 1/2 x 9 inci) dreptunghiuri.
5
Așezați dreptunghiurile de patiserie pe foaia de copt pregătită. Acoperiți cu o altă bucată de hârtie pergament și deasupra cu o altă foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 20 de minute sau până când produsele de patiserie sunt aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți produsele de patiserie pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Aliniați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
9
Întindeți șerbetul de lămâie în fundul tigaiei. Tăiați marginile a 1 dreptunghi de patiserie pentru a se potrivi cu tigaia și apăsați ușor pe șerbetul de lămâie. Repetați straturile cu șerbetul de zmeură și dreptunghiul de patiserie rămas. Acoperiți tigaia cu pâine și congelați timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
șerbetșerbet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
10
Așezați zmeura și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie. Dacă folosiți fructe de pădure proaspete, lăsați amestecul să stea 20 de minute. Acoperiți și amestecați până când amestecul este neted. Apăsați amestecul de zmeură printr-o sită într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
11
Răsturnați tigaia pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
12
Tăiați pâinea în 8 felii.
13
Stropiți feliile cu sosul de zmeură și acoperiți cu zmeura, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
ZmeurăZmeură
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista