Legume în Curry galben

Legume în Curry galben
Legume în Curry galben este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți busuioc thailandez, cartof roșcat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Curry galben Thailandez cu legume, caju și Tofu, Curry Galben De Nucă De Cocos, și Curry De Pui Galben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți laptele de nucă de cocos și pasta de curry la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant până la neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați cartoful, morcovii, ceapa, ardeiul gras, porumbul, chile, crenguțele de busuioc, frunzele de tei și sosul de pește. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Aruncați frunzele de tei și crengile de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Transferați într-un vas de servire, garnisiți cu busuioc tocat și serviți peste orez alb aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb. Acesta oferă o coloană vertebrală frumos uscat încă este stratificat și cremos cu aciditate moale și nuanțe de alune. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista