Legume în Curry galben este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți busuioc thailandez, cartof roșcat, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Curry galben Thailandez cu legume, caju și Tofu, Curry Galben De Nucă De Cocos, și Curry De Pui Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți laptele de nucă de cocos și pasta de curry la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant până la neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cartoful, morcovii, ceapa, ardeiul gras, porumbul, chile, crenguțele de busuioc, frunzele de tei și sosul de pește. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Frunze De Tei
Sos De Pește
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Scoateți capacul și continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Aruncați frunzele de tei și crengile de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Transferați într-un vas de servire, garnisiți cu busuioc tocat și serviți peste orez alb aburit.
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb. Acesta oferă o coloană vertebrală frumos uscat încă este stratificat și cremos cu aciditate moale și nuanțe de alune. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.