Legume"Spaghete"

Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați "spaghetele" de legume. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, fistic, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Spaghete "vegetale", Plăcintă Cu Spaghete Cu Legume Cu Brânză, și Sos De Spaghete De Legume.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron pe jumătate cu gheață și apă. Tăiați morcovii cu un tăietor spiralat în spirale lungi și subțiri (sau julienne-le). Apoi tăiați fiecare buclă în cruce pentru a face secțiuni lungi de 3 inci. Blanch morcovi în apă fierbinte timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți și plonjați în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Bateți uleiul, sucul de portocale și oțetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se adaugă sare și se amestecă bine. Pune deoparte. Prăjiți fisticul într-o tigaie mică până când este parfumat. Se taie în bucăți. Amestecați sfecla tăiată cubulețe într-un blender până se omogenizează; pus deoparte. Aruncați morcovii cu pansament. Împărțiți morcovii între 8 farfurii mici. Lingură 1 lingură iaurt pe fiecare farfurie, lângă fiecare movilă de morcovi, apoi lingură 1 lingură piure de sfeclă deasupra iaurtului. Împărțiți zmeura și fisticul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ornează cu mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista