Legume rădăcinoase prăjite cu brânză de capră
Legumele rădăcinoase prăjite cu brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 187 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi dulci, păstârnac, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Balsamică Și Brânză Proaspătă De Capră, Salată de legume rădăcină prăjită cu brânză de capră, și Salată De Brânză De Capră Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați păstârnacul transversal în treimi, apoi longitudinal în sferturi.
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate vertical.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în felii groase de 1/2 inci.
Așezați păstârnacul, feniculul, cartoful dulce și ceapa într-o tigaie mare; stropiți cu ulei și oțet.
Presărați sare, rozmarin, cimbru și piper; aruncați bine pentru a acoperi.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute sau doar până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească (amestecați o dată la jumătatea timpului de gătit). Se acoperă cu brânză de capră înainte de servire.