Legume Rădăcinoase Coapte Cu Miere
Legumele rădăcinoase coapte cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, rutabaga și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere.
Instrucțiuni
Combinați mierea, margarina și sarea într-un castron mare; amestecați bine.
Adăugați morcovul și rutabaga; aruncați pentru a acoperi legumele.
Aranjați legumele într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Notă: înlocuiți" stoarcerea " sau margarina lichidă pentru margarina topită, dacă doriți.